Jullie verhaal verteld!

Zelfstandig trouwambtenaar

Als zelfstandig trouwambtenaar help ik jullie om jullie liefdesverhaal op een unieke en persoonlijke manier te vertellen. Tijdens een kennismakingsgesprek leer ik jullie kennen en begrijp ik de fijne nuances van jullie relatie. Mijn focus ligt op het vastleggen van jullie wensen, persoonlijke verhalen, en de kleine, belangrijke details die jullie band zo speciaal maken. Kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar betekent dat jullie ceremonie een op maat gemaakte en onvergetelijke ervaring wordt, een liefdevolle herinnering voor jullie en jullie gasten.

Waarom kies je voor mij als zelfstandig trouwambtenaar?

Het kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar in plaats van een door de gemeente toegewezen ambtenaar (BABS) voor jullie huwelijksceremonie biedt een aantal unieke voordelen die bijdragen aan een persoonlijkere en memorabelere ervaring:
 
  • Persoonlijke aandacht en voorbereiding: Een zelfstandig trouwambtenaar kan meer tijd en aandacht besteden aan het voorbereiden van jullie ceremonie. Dit betekent dat de inhoud van de ceremonie meer op jullie als koppel is afgestemd, met aandacht voor jullie verhaal, wensen, en voorkeuren.
  • Vrijblijvend klikgesprek: Voordat jullie besluiten om met een zelfstandig trouwambtenaar in zee te gaan, is er de mogelijkheid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan helpen om te bepalen of er een goede persoonlijke klik is, wat essentieel is voor een ceremonie die jullie relatie weerspiegelt.
  • Betrokkenheid van dierbaren: Met een zelfstandig trouwambtenaar is er meer ruimte om dierbaren actief bij de ceremonie te betrekken. Dit kan variëren van het delen van anekdotes tot aan speciale rollen tijdens de ceremonie, wat bijdraagt aan een intiemere en meer persoonlijke sfeer.
  • Flexibiliteit in duur en inhoud van de ceremonie: In tegenstelling tot standaard ceremonies die door gemeenteambtenaren worden uitgevoerd en vaak beperkt zijn in tijd, biedt een zelfstandig trouwambtenaar de mogelijkheid voor een langere ceremonie met meer ruimte voor emoties, diepgang en persoonlijke elementen.

Daarnaast ben ik ook ceremoniespreker

Als ceremoniespreker bied ik een alternatief voor stellen die hun officiële huwelijk of geregistreerd partnerschap los zien van hun feestelijke ceremonie. Je kunt eerst bij de gemeente de wettelijke verbintenis aangaan, en vervolgens een persoonlijke en feestelijke ceremonie organiseren op een plek – in Nederland of een ander land – en dag naar keuze. Ik help jullie deze ceremonie vorm te geven, zodat het een weerspiegeling is van jullie liefde en persoonlijkheid, los van de formele aspecten van een huwelijk.

En jubileumspreker.

Voor paren die hun liefde willen herbevestigen of opnieuw ‘ja’ tegen elkaar willen zeggen, bied ik de mogelijkheid om een ceremoniële verbintenis te organiseren. Of het nu gaat om een intieme viering of een groot feest met dierbaren, ik sta klaar om dit moment te transformeren in een onvergetelijke ervaring. Samen staan we stil bij de reis die jullie samen hebben afgelegd, en kijken we uit naar de toekomst. Mijn doel is om dit moment te vullen met liefde en warmte, en om een blijvende herinnering te creëren.

Wat typeert mijn aanpak?

Mijn aanpak omvat een zorgvuldige voorbereiding, waarbij ik de tijd neem om jullie te leren kennen door middel van een kennismakingsgesprek. Hierdoor kan ik een persoonlijke en op maat gemaakte huwelijksceremonie creëren, die echt weerspiegelt wie jullie zijn als paar.

Als spreker en moderator ben ik gewend om te leren van de verhalen om me heen, en deze vaardigheid zet ik in om jullie liefdesverhaal op de best mogelijke manier te vertellen. Mijn doel is om een ceremonie te creëren die niet alleen tijdens, maar ook lang na de grote dag een dierbare herinnering blijft. Verwacht een investering vanaf 850 euro, afhankelijk van jullie wensen en behoeften.

Scroll naar boven