S2 #2.1: Van ego naar inzicht 'Met Blauwe Ogen' door Elly IJland & Bianca van Elp

Ontdek de kracht van de egodood naar een vernieuwd zelf

Omschrijving

In deze kwetsbare aflevering ‘op de bank bij Bianca’ voert Bianca van Elp een therapeutisch gesprk met Elly IJland. Samen verkennen ze het thema van ‘egodood’ en de impact ervan op persoonlijke transformatie. Bianca’s ervaring na de podcast, die leidde tot een dag van fysieke en emotionele ontlading, bewijst hoe diep en krachtig zulke gesprekken kunnen zijn.
Ā 
In deze levendige aflevering wisselen Bianca en Elly gedachten uit over de intrigerende wereld van het ego. Bianca deelt haar verhaal over het vinden van haar eigen stem binnen haar ondernemerschap, een pad dat zowel bevrijdend als uitdagend is geweest. Ze spreekt openhartig over haar gevoel van vervreemding en de grote stap die het was om te delen over het hebben van weinig vrienden en connecties. Elly helpt Bianca om dieper in te tunen op haar gevoelens met vragen als ‘Waar voel je dat?’ en ‘Wat voel je?’. Dit biedt kijkers en luisteraars een unieke kijk in de persoonlijke reis van zelfbewustzijn en authenticiteit.

Take-aways

Wat we jullie graag willen meegeven:
  • Egodood is een sleutel tot authentieke zelfexpressie, waarbij het loslaten van oude zelfbeelden leidt tot een diepere zelfontdekking.
  • Openheid over persoonlijke uitdagingen, zoals een gevoel van isolatie, bevordert persoonlijke groei en echte verbindingen.
  • Zelfinzicht groeit door actief luisteren naar en het afstemmen op persoonlijke gevoelens, een essentieel element in persoonlijke transformatie.
  • Het omarmen van je eigen stem en authenticiteit is fundamenteel voor zowel persoonlijke als professionele groei.
  • Aanpassingsvermogen en openheid voor verandering zijn cruciaal voor het bereiken van verhoogd zelfbewustzijn en acceptatie.

Luister - en kijk - via jouw favo app:

Bekijk en/of beluister mijn (video)podcast via mijn YouTube-kanaal, via Spotify, of Apple Podcasts.

Kijk mee achter de schermen via:

Scroll naar boven