S1 #9: Het ontwaken 'Met Blauwe Ogen' van Lichtwerkers met Nico de Jong

Na het doorkrijgen van een belangrijke boodschap besloot hij te blijven en zijn missie voort te zetten

Omschrijving

Welkom bij Met Blauwe Ogen, de inspirerende podcast waarin Nico zijn veelzijdige persoonlijkheid als marketeer, coach en lichtwerker deelt. Hij is de oprichter van ‘Onwijs Marketing’ en zet zich in om lichtwerkers in de spotlight te zetten, hun kwetsbaarheid om te zetten in kracht. In deze aflevering daagt Nico de status quo uit en verkent hij het concept van lichtwerkers, mensen die licht en liefde willen brengen naar zware thema’s zoals misbruik en pesten.
 
Hij deelt openlijk zijn eigen ervaringen als gepeste tiener en hoe hij besloot te blijven na een belangrijke boodschap. Nico brengt spiritualiteit met humor, omdat het leven al zwaar genoeg is. Hij benadrukt het belang van pijn, compassie en zelfliefde, en dat de zielsbestemming draait om het brengen van licht en liefde, zelfs in moeilijke thema’s.
 
Nico provoceert soms met vragen en luistert nieuwsgierig naar andere perspectieven. Hij streeft naar mooie gesprekken, ook als er meningsverschillen zijn, en benadrukt diversiteit en uitdaging in zijn sociale kring. Laat je inspireren door Nico’s reis van gepest worden naar het empoweren van anderen en ontdek hoe hij vertrouwt op intuïtie, lessen uit tegenslagen haalt en mild blijft voor zichzelf. Stem af op deze inspirerende aflevering van Met Blauwe Ogen en omarm jouw authentieke kracht.

Take-aways

  1. Het delen van authentieke kwetsbaarheid helpt anderen zich veilig te voelen en opent de weg naar heling.
  2. Lichtwerkers brengen licht en liefde naar zware thema’s, zoals seksueel misbruik, pesten en zelfmoord.
  3. Het luisteren naar onze intuïtie en het vertrouwen op onze eigen innerlijke kracht kan leiden tot belangrijke transformaties.
  4. Het uitdagen van de status quo en het omarmen van verandering kan ons helpen groeien en anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Verwijzing

  • Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: Chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.
  • Ontdek meer over Human Design: Jouw ‘free chart’ opvragen en met een uitleg begrijpen.

Biografie gastspreker Nico de Jong

Nico de Jong (1983), oprichter van Onwijs Marketing, is een inspiratiebron die openlijk zijn persoonlijke worstelingen deelt en lichtwerkers in de schijnwerpers zet. Met een luchtige benadering van spiritualiteit daagt hij selectief en liefdevol uit, met als doel anderen te helpen, inspireren en verandering teweeg te brengen. Hij volgt zijn intuïtie, leert waardevolle lessen en blijft vastberaden om licht en liefde te verspreiden, zelfs in de meest uitdagende momenten, terwijl hij zelf groeit.

Luister - en kijk - via jouw favo app:

Bekijk en/of beluister mijn (video)podcast via mijn YouTube-kanaal, via Spotify, of Apple Podcasts.

Kijk mee achter de schermen via:

Scroll naar boven