S1 #7: Een frisse start Met Blauwe Ogen: De kracht van zelfzorg door Nathalie Beck

Hoe het verlies van haar vader haar inspireerde om een gezonde levensstijl te omarmen

Omschrijving

In deze videopodcast praat host Bianca van Elp met Nathalie Beck, mede-oprichter en directeur van BlueM, een bedrijf dat zich richt op mondverzorgingsproducten met behulp van actieve zuurstoftechnologie. Natalie heeft een druk leven met zes kinderen, waaronder vier bonuskinderen en een pleegkind, en is ook een gepassioneerde hardloper die deelneemt aan liefdadigheidsevenementen.
 
Haar passie voor een gezonde levensstijl komt voort uit de vroege dood van haar vader door een ongezonde levensstijl. Natalie’s vader kreeg op 44-jarige leeftijd een hartaanval en leed later aan vaatziekte, wat leidde tot meerdere amputaties en een vroegtijdige dood op 59-jarige leeftijd. Zijn ervaring had een grote impact op Natalie’s leven en motiveerde haar om een gezond leven te leiden.
 
Nathalie geeft aan:
“Gezond leven is belangrijk voor jezelf en je omgeving. Begin je dag met dankbaarheid en positieve energie om de toon te zetten. Vind activiteiten die je geluk en energie geven en zorg voor een positieve mindset. Zelfzorg is van belang om een goede gezondheid te behouden, ook voor je mondgezondheid.”

Take-aways

  1. Het verlies van een dierbare kan een krachtige motivator zijn om gezond(er) te leven en prioriteit te geven aan zelfzorg.

  2. Een ochtendroutine met meditatie en ademhalingsoefeningen kan helpen om stress te verminderen en een positieve mindset te creëren.

  3. Goede mondgezondheid is essentieel voor de algehele gezondheid. Reguliere poets- en flosbeurten en een gezonde mondhygiëne zijn essentieel.

Biografie gastspreker Nathalie Beck

Nathalie (1976) is een ondernemer en gezondheidsbewuste persoonlijkheid die zich richt op de ontwikkeling en verkoop van mondverzorgingsproducten op basis van actieve zuurstoftechnologie bij BlueM, een bedrijf dat ze mede heeft opgericht en waarvan ze momenteel directeur is. Als persoon leeft Nathalie in het moment en is ze vastberaden om het meeste uit het leven te halen.

Ze is een voorstander van innovatie en gelooft dat het belangrijk is om altijd open te staan voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Haar vastberadenheid, passie en toewijding hebben bijgedragen aan haar succes als ondernemer en hebben haar geholpen om haar visie te realiseren bij BlueM.

Luister - en kijk - via jouw favo app:

Bekijk en/of beluister mijn (video)podcast via mijn YouTube-kanaal, via Spotify, of Apple Podcasts.

Kijk mee achter de schermen via:

Scroll naar boven