S1 #6: Zelfontdekking 'Met Blauwe Ogen' en reflectie tijdens mijn ondernemingsreis

Van een eenzame solotrip in Lissabon tot de uitdagingen van het ondernemerschap

Omschrijving

Welkom bij de nieuwste aflevering van de podcast ‘Met Blauwe Ogen’, waarin ik met een onbevangen blik naar de wereld kijk.

In deze solo aflevering deel ik mijn worsteling om deze openhartige aflevering op te nemen. Ik deel met jullie de technische uitdagingen van het opnemen van een videopodcast. Daarnaast vertel ik over mijn solotrip naar Lissabon en hoe ik mezelf daar tegenkwam en me eenzaam heb gevoeld. Mezelf tegenkomen heeft raakvlakken met mijn ondernemingsreis. Het ondernemerschap is voor mij namelijk een reis van zelfontdekking en reflectie.
 
Ik geloof dat het belangrijk is om vanuit het hart te spreken en open te zijn over onze worstelingen, om te groeien en te leren. Luister naar deze aflevering voor meer inzichten en deel gerust jouw struggles. Bedankt voor het luisteren met een open blik naar deze aflevering van ‘Met Blauwe Ogen’.

Take-aways

In deze openhartige aflevering deel ik drie inzichten met jullie:

  1. Ondernemerschap kan uitdagend zijn en kan leiden tot blokkades. Het is belangrijk om deze uitdagingen aan te gaan en open te zijn over je worstelingen.

  2. Reizen en experimenteren met nieuwe leefstijlen, zoals co-living, kan passen bij waarden van openheid en avontuur. Dit kan ook helpen om nieuwe ideeën en perspectieven te ontdekken.

  3. Tijd nemen voor zelfontdekking en reflectie tijdens de ondernemersreis is belangrijk om te groeien en te leren. Het kan ook helpen om te ontdekken wat je echt wilt en wat bij je past.
  4.  

Luister - en kijk - via jouw favo app:

Bekijk en/of beluister mijn (video)podcast via mijn YouTube-kanaal, via Spotify, of Apple Podcasts.

Kijk mee achter de schermen via:

Scroll naar boven