S1#2: 'Met Blauwe Ogen' door mijn hoofdpijnzoektocht

Een verhaal van doorzettingsvermogen en oplossingen na 15 jaar zoeken

Omschrijving

In deze videopodcast aflevering neem ik je mee op een persoonlijke reis van 15 jaar. Ik zocht naar de oorzaak van mijn hoofdpijnklachten. Een uitdagende tijd waarin ik mijn zelfvertrouwen verloor. En vroeg ik me af of ik ooit een oplossing zou vinden.
 
Maar ik gaf niet op. Bleef vastberaden en vastbesloten om mijn gezondheid te verbeteren. Probeerde verschillende behandelingen en bezocht verschillende artsen. Maar niets leek te werken. Een emotionele achtbaan. Moest leren omgaan met teleurstelling en frustratie. Uiteindelijk leidde mijn doorzettingsvermogen na 15 jaar tot de oplossing van mijn hoofdpijnklachten.
 
Mijn verhaal is er één van volharding en positiviteit. Wil mensen inspireren om vast te houden aan hun doelen en niet op te geven. Soms kost het tijd en moeite, maar met de juiste mindset en doorzettingsvermogen is succes altijd mogelijk.
Luister naar deze aflevering van Met Blauwe Ogen. Ontdek hoe mijn zoektocht naar gezondheid en welzijn me heeft gevormd. Hoe ik uiteindelijk de oplossing vond die ik vijftien jaar zocht.

Take-aways

In deze persoonlijke aflevering deel ik drie lessen op het vlak van mindset met jullie:
  1. Het belang van doorzettingsvermogen en volhouden in de zoektocht naar antwoorden op jouw vragen. Hoe het is om met onzekerheid en onduidelijkheid om te gaan, en hoe belangrijk het is om door te blijven gaan en niet op te geven.
  2. Het emotionele effect van een zeldzame aandoening en hoe het is om je afgewezen te voelen door de medische wereld.
  3. Het belang van empathie en begrip van anderen bij het omgaan met een aandoening.

Luister - en kijk - via jouw favo app:

Bekijk en/of beluister mijn (video)podcast via mijn YouTube-kanaal, via Spotify, of Apple Podcasts.

Kijk mee achter de schermen via:

Scroll naar boven