S1 #12: Milan van Bruggen's visie 'Met Blauwe Ogen' op samenwerken en innovatie

Ontdek de kracht van de 9-5 mentaliteit en authentieke connecties in een digitale tijd

Omschrijving

Bianca van Elp gaat in deze aflevering van ‘Met Blauwe Ogen’ in gesprek met Milan van Bruggen, mede-oprichter van Pixelpillow. Van zijn begin als designer naar zijn huidige rol in marketing en sales, belicht Milan’s reis zijn passie voor de connectie tussen mensen en technologie. 

Daarnaast duikt hij in de cultuur en dynamiek van de bureau-wereld, en daagt hij met zijn 40 jaar levenservaring de luisteraars uit met een gedurfde stelling: “Waarom iedereen weer aan de 9 tot 5 mentaliteit moet.”

Take-aways

  1. Milan belicht het onverwachte belang van de 9-tot-5 mentaliteit, waarmee bedrijven een evenwicht kunnen vinden tussen werk en privé in deze tijd van flexibele werkschema’s.
  2. In een digitaal gedreven wereld is het essentieel om authentiek te blijven communiceren, empathie en begrip te tonen, en daarmee sterke banden op te bouwen, zelfs op afstand.
  3. Milan’s optimistische kijk en liefde voor ontdekken stuwt hem voort om te innoveren, nieuwe dingen te plannen en te ondernemen.

Biografie gastspreker Milan van Bruggen

Milan, mede-oprichter van Pixelpillow, heeft een diepe passie voor het verbinden van mensen met technologie door het creëren van indrukwekkende digitale ervaringen. Maar hij is niet alleen een innovatieve ondernemer; Milan is tevens een trotse familieman die actief bijdraagt aan de digitale gemeenschap in Zwolle en omgeving. Dit doet hij onder andere door het organiseren van evenementen en het hosten van een inspirerende podcast. Met zijn 40 jaar levenservaring daagt Milan ons uit om na te denken over de waarde en relevantie van de traditionele 9 tot 5 mentaliteit in de moderne werkwereld.

Luister - en kijk - via jouw favo app:

Bekijk en/of beluister mijn (video)podcast via mijn YouTube-kanaal, via Spotify, of Apple Podcasts.

Kijk mee achter de schermen via:

Scroll naar boven