Mijn aanbod 'Met Blauwe Ogen'

Leiderschapsadvies

Advies: Er wordt ingezet op het begeleiden van de leiders van de toekomst, met een bijzondere focus op de kracht van de jonge generatie die de koers bepaalt voor de toekomst van organisaties. De aanpak in leiderschapsadvies combineert de tijdloze principes van Ashtanga Yoga met moderne bedrijfsstrategieën, gericht op het omarmen van verandering en het benutten van ‘human capital’. Innovatieve tools en de kracht van storytelling zijn cruciaal voor effectieve communicatie binnen elke organisatie.

Spreker en moderator

Masterclass: Keynotes en workshops bevorderen zelfreflectie en bouwen aan een veilige teamdynamiek die resoneren met de huidige uitdagingen en kansen van organisaties. Door de integratie van Ashtanga Yoga-principes op (persoonlijk) verbindend leiderschap, worden creativiteit en bewustzijn gestimuleerd door diverse interactieve werkvormen. Deze krachtige sessies, ontworpen voor maximaal 90 minuten, zijn nauwkeurig afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie en leveren praktische, direct toepasbare inzichten op.

Trouwambtenaar en ceremoniespreker

Trouwambtenaar: Tijdens de ceremonie wordt warmte, aandacht en professionaliteit gecombineerd met het vertellen van unieke liefdesverhalen. Of het nu gaat om huwelijksceremonies, persoonlijke vieringen los van formele verbintenissen, of jubilea, de focus ligt op het vangen van de essentie van elke relatie in elk moment.

Scroll naar boven