Keynote: 'Door welke lens kijk jij naar de wereld?'

Samen richten we ons op het versmelten van welvaart met welzijn binnen jouw team. We creëren een gezonde, productieve werkomgeving, verhogen medewerker- en klanttevredenheid, en stimuleren de omzetgroei.

In deze werkomgeving voelt iedereen zich gehoord en gewaardeerd, wat essentieel is voor echte verandering en leiderschapsontwikkeling. Een omgeving waar we naar elkaar eerlijk durven te zijn, het gesprek aangaan, en elkaar op constructieve wijze feedback geven. Ben je klaar om deze transformatie in jouw organisatie te realiseren?

Keynote: ‘Door welke lens kijk jij naar de wereld?’

Ontdek in de keynote ‘Door welke lens kijk jij naar de wereld?’ hoe focus, authenticiteit en veerkracht een rol spelen in (persoonlijk) verbindend leiderschap. Deze keynote biedt praktische inzichten en technieken die je direct kunt toepassen in jouw professionele en persoonlijke leven. Gebaseerd op de eeuwenoude principes vanuit de ashtanga yoga:

  • Focus (dristi): Leer hoe gerichte aandacht en visie je helpen om doelen te bereiken en obstakels te overwinnen.
  • Authenticiteit (ujjayi): Ontdek de kracht van authentiek zijn en hoe dit leidt tot rust, helderheid en vertrouwen.
  • Veerkracht (bandha’s): Verbind met je innerlijke kracht en veerkracht om uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden.

Mijn stijl

Mijn aanpak kenmerkt zich door vooraf af te stemmen op de behoeften van m’n publiek en relevante, herkenbare cases te gebruiken om mijn boodschap over te brengen. Ik stimuleer zelfreflectie en moedig de luisteraars – soms – aan om buiten hun comfortzone te treden in een veilige omgeving. Mijn interactieve benadering omvat diverse werkvormen, Q&A-sessies, reflecties en een rondvliegende microfoon of iets anders creatiefs.

Mijn tarief

Ben je klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Voor meer informatie, neem contact op via bianca@metblauweogen.nl. Investeer in jouw toekomst met een keynote of adviestraject vanaf 850 euro exclusief BTW. In overleg is een MVO-tarief voor scholen en stichtingen mogelijk. Het precieze tarief is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Mijn portfolio:

Scroll naar boven