EVENTS: Ondernemerschap
in De Nieuwe Tijd!

EVENTS: Ondernemerschap
in De Nieuwe Tijd!

Wanneer?

Coming soon,
najaar '24

Wat?

'Met Blauwe Ogen'
event met podcastopname

Waar?

Studio NieuweTijd,
Grote Voort 10
8041 AM Zwolle

Hallo bewuste ondernemer & pionier!

Beste bewuste ondernemer, pionier, gids, veranderaar, lichtwerker, starseed, of de nieuwe tijd-herkenner,
 
Voel je ook de verandering in de lucht? Deze avond is speciaal voor jou als je jezelf ziet als een gids, pionier, of lichtdrager die bereid is te leren en te groeien. Na deze avond zal je naar huis gaan met nieuwe connecties, frisse perspectieven op ondernemerschap en persoonlijke groei, en praktische inzichten die je kunt toepassen in je dagelijkse leven en werk. 

We nodigen je uit – coming soon, najaar ’24, om samen te komen in Studio NieuweTijd aan de Grote Voort 10 bij Co Zwolle. Deze avond is een unieke kans om in te tunen op de energie van De Nieuwe Tijd, een tijdperk van transformatie en groei. De avond is een intieme setting om te verbinden met de nieuwe-tijds-energie.

Hoe ziet onze eerste avond eruit?

  • 19:00 uur: Een warm welkom en de gelegenheid om te verbinden met gelijkgestemden.

  • 19:30 uur: Een opening die je meeneemt naar ‘Ondernemerschap in De Nieuwe Tijd’.

  • 19:40 uur: Verken de verbinding met jezelf, anderen, en de energie van deze nieuwe tijd.

  • 20:30 uur: Een korte pauze – met hapje & drankje – om te reflecteren.

  • 20:45 uur: Beleef een inspirerende opname van de videopodcast ‘Met Blauwe Ogen’ met co-facilitator Naomi Verwey Koswal – elke avond een andere co-facilitator – en een speciale ‘VIP’-gast uit het publiek. Jij maakt kans om bij mijn podcast aan te schuiven!

  • 21:30 – 22:00 uur: Uitwisseling van toekomstige behoeften en een gezellige afsluiting.

"Stories are medicine; they heal and reveal our deepest truths."

Clarissa Pinkola Estés

Bianca van Elp

Organisator

Organisator Bianca is een visionaire leider en spreker over ondernemerschap in De Nieuwe Tijd, gefundeerd op de principes van ashtanga yoga. Met een master in change management en haar helderzien, heeft Bianca 15 jaar hoofdpijn en oogmigraine overwonnen, een reis die de basis vormt voor haar bedrijf ‘Met Blauwe Ogen’. 

Ze fungeert als een spiegel en barometer voor onze samenleving, en heeft het afgelopen jaar een diepgaande innerlijke en bewustwordingsreis gemaakt. Deze zoektocht naar zelfinzicht heeft haar de behoefte gegeven om zich te verbinden met gelijkgestemden. Bianca heeft al vele inspirerende ontmoetingen gehad en voelt dat het nu tijd is om te initiëren en de energie van De Nieuwe Tijd te vestigen.

Naomi Verwey Koswal

Co-facilitator - 1e avond

Mede-facilitator Naomi is een inspirerende spiritueel coach en holistisch therapeut. Acht jaar geleden, na de geboorte van haar dochter, stond Naomi voor grote uitdagingen met een diagnose van een auto-immuunziekte en een paar jaar later een ten onrechte gestelde diagnose van kanker. Deze periode leidde tot volledige arbeidsongeschiktheid, maar ook tot een diepgaande persoonlijke transformatie. 

Naomi is nu symptoomvrij door zich te richten op holistische genezing, die het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele omvat. Deze ervaringen hebben haar geholpen een rijk begrip en een krachtige praktijk op te bouwen om anderen te begeleiden op hun pad naar genezing en zelfontdekking.

#metblauweogen

Studio NieuweTijd,
Grote Voort 10
8041 AM Zwolle

Scroll naar boven