AFTERCARE:
Keynote 'Met Blauwe Ogen'

Aftercare: Keynote
'Met Blauwe Ogen'

Door welke lens kijk jij naar de wereld?

Daag je zelf eens uit om stil te staan bij je eigen perspectief. Hoe beïnvloeden jouw ervaringen, overtuigingen en intuïtie de manier waarop je naar de wereld kijkt? Welke principes of waarden helpen jou om richting en kracht te vinden in je dagelijks leven? Reflecteer en ontdek welke lens jouw kijk op de wereld kleurt.

Door welke lens ben ik naar de wereld gaan kijken?

Mijn lens is gekleurd door het luisteren naar mijn innerlijke stem, mijn intuïtie, waarmee ik vijftien jaar hoofdpijn en migraineklachten overwon. Tegenwoordig pas ik de ashtanga yoga principes toe op mijn persoonlijk leiderschap:

  • Focus (dristi): Mijn blik is toekomstgericht op mijn wens internationaal te spreken over leiderschap: “Waar de aandacht gaat, gaat de energie stromen.”

  • Authenticiteit (ujjayi breath): Trouw blijven aan mijn waarden, zuiverheid en gelijkwaardigheid, zelfs onder druk. Mijn ademhaling vormt een prettige basis.

  • Veerkracht (bandha’s): In onszelf zit zoveel kracht en wijsheid. Voel die kracht! Vertrouw, sta open, en de natuur geeft je prachtige, onverwachte tekens.

Meer inspiratie?

‘Met Blauwe Ogen’ is mijn eigen videopodcast die reflecteert op de wijze waarop we kijken naar de wereld. In het eerste seizoen komen diverse ondernemers aan het woord die hun unieke mindset delen. Het tweede seizoen is een reis naar bewustwording, waarbij ik de kijkers meeneem op een ontdekkingstocht naar diepere inzichten. In het 3e seizoen richten we ons op ‘Ondernemerschap in De Nieuwe Tijd’. Dit seizoen wordt tijdens de ‘Met Blauwe Ogen’ events met publiek opgenomen.

"Stories are medicine; they heal and reveal our deepest truths."

Clarissa Pinkola Estés

#metblauweogen

Scroll naar boven