De kracht van verbindend leiderschap.

Samen richten we ons op het versmelten van welvaart met welzijn binnen jouw team. We creëren een gezonde, productieve werkomgeving, verhogen medewerker- en klanttevredenheid, en stimuleren de omzetgroei.

In deze omgeving voelt iedereen zich gehoord en gewaardeerd, wat essentieel is voor echte verandering en leiderschapsontwikkeling. Een omgeving waar we naar elkaar eerlijk durven te zijn, het gesprek aangaan, en elkaar op constructieve wijze feedback geven. Ben je klaar om deze transformatie in jouw organisatie te realiseren?

Keynote: Door welke lens kijk jij naar de wereld?

Ontdek in de keynote ‘Door welke lens kijk jij naar de wereld?’ hoe focus, authenticiteit en veerkracht een rol spelen in (persoonlijk) verbindend leiderschap. Deze keynote biedt praktische inzichten en technieken die je direct kunt toepassen in jouw professionele en persoonlijke leven. Gebaseerd op de eeuwenoude principes vanuit de ashtanga yoga:

  • Focus (dristi): Leer hoe gerichte aandacht en visie je helpen om doelen te bereiken en obstakels te overwinnen.
  • Authenticiteit (ujjayi): Ontdek de kracht van authentiek zijn en hoe dit leidt tot rust, helderheid en vertrouwen.
  • Veerkracht (bandha’s): Verbind met je innerlijke kracht en veerkracht om uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden.

Masterclass/Advies: Communicatie en teamdynamiek

Wil je verder gaan dan inspiratie en daadwerkelijk aan de slag? Kies voor een masterclass of adviestraject gericht op het verbeteren van communicatie en het versterken van teamdynamiek. Door middel van krachtige verhalen en effectieve transitiemanagementtechnieken, gaan we samen aan de slag met:

  • Vertrouwen opbouwen: Creëer een werkomgeving waar open en eerlijke communicatie de norm is.
  • Sterke teamdynamiek bevorderen: Zorg voor een hecht en samenwerkend team dat klaar is voor elke uitdaging.
  • Innovatieve oplossingen vinden: Gebruik transitiemanagement en scenarioplanning om soepel door veranderingen te navigeren en innovatieve strategieën te implementeren.

Neem gerust contact met me op

Ben je klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Voor meer informatie, neem contact op via bianca@metblauweogen.nl. Investeer in jouw toekomst met een keynote of adviestraject vanaf 850 euro exclusief BTW. In overleg is een MVO-tarief voor scholen en stichtingen mogelijk. Het precieze tarief is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Met mij samenwerken

Als leiderschapsexpert met een master in Change Management richt ik mij samen met teams op het creëren van een cultuur van vertrouwen en verbinding. Dit leidt tot een productieve werkomgeving, tevredenheid bij medewerkers en klanten, en een verhoogde omzet. Mijn master thesis over leiderschap, gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, vormt een solide basis voor mijn expertise.

Welke (project)ervaring breng ik mee?

Tijdens mijn studie runde ik een restaurant. Na mijn afstuderen begeleidde ik bouwprocessen in maatschappelijk vastgoed. Tijdens de coronapandemie zette ik een creatieve broedplaats op en implementeerde ik vaardigheidstrainingen met gamification voor een afdeling van meer dan 2.000 medewerkers.

Met mijn bedrijf ‘Met Blauwe Ogen’ werk(te) ik voor Rabobank, Menzis, Windesheim, gemeente Den Haag, de Belastingdienst, Ministerie van Financiën, Winner, en De Netwerkshow. Vraag gerust beeldmateriaal op om te zien hoe ik ben als spreker, moderator of host.

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Mijn benadering wordt geprezen voor heldere inzichten en snelle begripsvorming van onderwerpen, aangevuld met een intuïtief aanvoelen van de groepsdynamiek. Klanten waarderen mijn vermogen om te enthousiasmeren, mijn oog voor detail, mijn scherpe vragen en een aanpak die hen ontzorgt.

“Bianca, we vinden interactie met het publiek moeilijk. Dat is lastig.” Dat ervaar ik niet zo, zet me in als spreker of moderator en ik laat je zien hoe! Ik zorg voor professionaliteit & creativiteit tot in de onmisbare details.

Wat typeert mij?

De overwinning op vijftien jaren hoofdpijn/migraine, veroorzaakt door een zeldzame oogafwijking, heeft mij een onbevangen blik ‘Met Blauwe Ogen’ op uitdagingen en de wereld gegeven. Als enthousiaste verbinder geniet ik van gesprekken met inspirerende mensen. Binnen Human Design ben ik een reflector 6/2, in MBTI een protagonist ENFJ.

~ 𝚂𝚝𝚘𝚛𝚒𝚎𝚜 𝚊𝚛𝚎 𝚖𝚎𝚍𝚒𝚌𝚒𝚗𝚎; 𝚝𝚑𝚎𝚢 𝚑𝚎𝚊𝚕 𝚊𝚗𝚍 𝚛𝚎𝚟𝚎𝚊𝚕 𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚎𝚎𝚙𝚎𝚜𝚝 𝚝𝚛𝚞𝚝𝚑𝚜.

Scroll naar boven